Informativno-edukativni portal namijenjen ekopoduzetniku

Otputujte na eko sajam u Nürnberg!

Otputujte na eko sajam u Nürnberg!

Vodeći svjetski sajam organske hrane BioFach, održati će se od 10. do 12. veljače 2016. godine na već dobro poznatoj lokaciji, izložbenom centru u njemačkom Nürnbergu.

BioFach je jedan od najvećih takvih sajmova u svijetu te ujedno najveća svjetska pozornica ekološke poljoprivrede, koja svake godine privlači sve veći broj izlagača, ali i posjetitelja. Interes za ovaj događaj raste sa povećanjem svijesti o potrebi za zdravim i ekološki uzgojenim domaćim proizvodima kao najboljim izborom hrane. Uz sajam Biofach, paralelno se održava Vivaness, sajam organske kozmetike za osobnu njegu i wellness.

Organiziran odlazak na sajam!

Tvrtka Lokvina d.o.o. iz Pazina, koja se bavi prodajm eko sjemena povrća različitih kultivara, djeluje kao suorganizator odlaska na Biofach sajam, uz glavnog organizatora, tvrtku Contineo d.o.o. Svoje mjesto za putovanje na ovaj važni događaj za eko industriju, možete rezervirati najkasnije do 08. siječnja 2016. Za realizaciju putovanja potrebno je minimalno 45 prijavljenih, a cijena putovanja je 2.350 kn po osobi.

Cijena uključuje prijevoz udobnim turističkim autobusom, licenciranog pratitelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na bazi 2 noćenja s doručkom, posjet EKO farme + degustaciju proizvoda, razgledavanje prema programu, pripremu i organizacija putovanja, jamčevinu turističkog paket aranžmana te PDV. Ulaznicu na sajam potrebno je dodatno platiti 30€ u pretprodaji ili pak 37€ na dan dolaska na sajam.

I na Zeleni tjedan u Berlin!

Osim odlaska na Biofach, možete se prijaviti i za odlazak na Zeleni tjedan u Berlinu, koji se održava od 18. do 21. siječnja 2016. godine. Zeleni tjedan predstavlja jedinstveni svjetski sajam hrane, poljoprivrede i hortikulture. U skladu sa svjetskim potrošačkim trendovima sve više na značaju u okviru sajma dobivaju organski uzgajivači hrane, ruralni razvoj i vrtlarstvo. Na sajmu izlaže oko 1.700 izlagača iz 69 zemalja svijeta, a posjeti ga svake godine više od 400.000 posjetitelja. Paralelno sa sajamskom priredbom održava se i Globalni forum za hranu i poljoprivredu (GFFA) na kojem sudjeluje 65 svjetskih ministara poljoprivrede, kao i niz popratnih seminara i radionica.

Minimum prijavljenih za realizaciju putovanja je 40 osoba, a cijena po osobi je 2.650 kn. Cijena uključuje prijevoz udobnim turističkim autobusom, licenciranog pratitelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na bazi 1 noćenja s doručkom u Nurnbergu, smještaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja s doručkom u Berlinu, posjet i degustaciju na Bio farmi, razgledavanja prema programu, pripremu i organizaciju putovanja, jamčevinu turističkog paket aranžmana te PDV. Ulaznicu na sajam potrebno je dodatno platiti 12€.

Više o uvjetima putovanja, kao i kompletan raspored putovanja, pronaći ćete u .pdf dokumentima ispod članka, a za više informacija kontaktirajte tvrtku Lokvina d.o.o. na jedan od niže navedenih kontakata.

Tekstovi

Pregledaj ostale tekstove

Slama, sijeno i lišće štite biljke od hladnoće
08.11.2016.

Slama, sijeno i lišće štite biljke od hladnoće

Zima dolazi i biljke treba zaštititi od niskih temperatura. Uslijed djelovanja niskih temperatura...

Za pet godina moći ćemo živjeti samo od aronije
05.11.2016.

Za pet godina moći ćemo živjeti samo od aronije

Malo obiteljsko poduzeće s velikom vizijom, to je PG Rad - Kom d.o.o, poljoprivredno gospodarstvo...

Web platformom do praktičnih rješenja eko uzgoja
03.11.2016.

Web platformom do praktičnih rješenja eko uzgoja

Nova web platforma pod nazivom OK-Net Arable plasirana je prije nekoliko tjedana. Cilj rada web...

Sol iz Nina - vrijedan proizvod, zašto ne i brend?
30.10.2016.

Sol iz Nina - vrijedan proizvod, zašto ne i brend?

Može li se proizvodnja soli i takav način poduzetništva brendirati i povezati s turizmom...

Nakon Mjere 6.3. cilj nam je eko markica!
28.10.2016.

Nakon Mjere 6.3. cilj nam je eko markica!

Bojan Novosel jedan je od rijetkih mladih ljudi u Hrvatskoj koji je uz svoj svakodnevni posao...


Kontakt

Kontaktni podaci

Udruga za kreativni razvoj Slap,
Lorenza Jagera 6/3, 31000 Osijek
OIB 35348022848
tel +38531213556, fax +38531213557
www.slap.hr, www.pomakonline.com

Ovaj projekt je financirala Europska Unija Croatia - Serbia - Cross border programme Organica.net Slap Teras Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva